23 Eylül 2008 Salı

Brooke Knows Best







Hulk Hogan'ı bilirsiniz herhalde, Amerikan Güreşi'nin efsanelerinden biridir, belki de en ünlüsüdür. Güreşe en uzun süre devam eden adamlardan biriydi ancak yaşlılık onu da bir noktada durdurdu. Gerek giderek kelleşen saçı olsun, gerekse eski çevikliğini yitirmesi olsun... Zor tabii. Ama o da kendi franchise'ını kuranlardan oldu, TV-reklam dünyasına atıldı, farklı bir para kazanma yöntemini seçti. VH1 kanalıyla bir 'Reality Show' sözleşmesi yaptı. Bir nevi yeni bir Osbournes Family olmuş oldular.

Açıkçası severim Reality show'ları. Yani zaman geçirmek için, farklı yerlerdeki farklı yaşamlara bakmak için güzel bir seçenektir bana kalırsa. Konu yok birşey yok, izlemezsen birşey de kaybetmiyorsun sonuçta. Hulk Hogan'ın showu, Hogan Knows Best'i de beğeniyle seyrediyordum. Hayvan ama aslında iyi yürekli bir baba, güzel eşi, daha da güzel ve seksi kızı, umursamaz oğlu ve lüks yaşamları...

Kendisi sıkıldı mı, paradan mı bıktı bilemem ama reytingler gayet de iyi giderken bıraktı programı. Meğer amaç farklıymış, sonradan anlaşıldı. Kızına devrediyordu programı... Kızı Brooke Hogan'a, seksi olan şeye. Güzel haberdi elbette, eheh. Programın formatı değişmedi pek; ismini Brooke Knows Best yaptılar ve tamamen kıza odaklandılar. Kızın çılgın hayatı ve seksapelliğini öne çıkaracak etkinliklerini.

Geçen gün yeni bölümünü seyrettim. Facia ya... Kız seksi, o bakımdan bir facia. Ama asıl facia insanları nasıl salak yere koydukları. Kız kilo vermek istiyor, bu yüzden dansa başlıyor. Sonra bir dans kulübüne gidiyor 2 arkadaşıyla, şansa bakın, oradan biri çıkıyor ve zayıflaması için striptiz kulüplerinde kullanan sopayı almasını ve onla egzersiz yapmasını öneriyor. Tam 550 dolara alıyor o uzun, tavan ve taban arasına yerleştirilen sopalardan bir tane. Evine yerleştiriyor ve dans etmeye başlıyor.

Tamam, erkekler için birebir, fena da seksi birşey de işin garip kısmı burada başlıyor. Kızın videosunu çekiyor bir arkadaşı, kızın o çubukla dans ederkenki halini ve YouTube'a koyuyor. Kız videoyu görünce çıldırıyor. Babasının tepkisinden korkuyor. Şansa bakın, babası arıyor ve videoyu gördüğünü söylüyor, azarlıyor fena da. Burada karşımıza 'Reality' sözcüğünü alıyoruz ve sorular yöneltmeye başlıyoruz;

  1. Madem show dünyasındasın bunca yıldır, bu tarz video çekme tehditlerinden hiç mi haberdar olmazsın?
  2. Madem 300 milyon kişinin önünde dans etmeyi biliyorsun, YouTube'a düşsen ne olacak lan? Öyle değil mi, sonuçta TV'den nasolsa herkes seyredecek seni, olmadı yine internete TV'den kayıtlarla düşeceksin. Nedir YouTube'la alıpveremediğin?
  3. YouTube'da kendi videosunu nasıl buldu? Sabah kalkınca 'Ulan acaba biri benim videomu ekledi mi?' diye kontrol mu ediyor bu karı?
  4. Peki babası da mı her sabah kontrol ediyor, ee yok artık...
  5. FHM ve Maxim'e gayet cüretkar pozlar veren kızın, sort*ceket ile o cubuklarda dans etmesi absürd mü?

Ya cidden kanan var mı bunlara? Yoksa neden bu tarz salak girişimlerde bulunuyor bu herifler...

Neyse, sonuç olarak kız için izlemeye devam ediyoruz da ne bileyim, bazen düşünüyorum acaba boykot mu etsem izlemeyerek diye. Yok ya, Brooke var işin ucunda...


1 yorum:

Adsız dedi ki...

"at" kavramının tam olarak karşılığı bu hatun.