17 Ekim 2008 Cuma

Allah belanı...


Zamanın ergenlik fantazilerinde sürekli olarak başrol oyunculuğu yapan Britney Spears'ın son çekilmiş "iğrenç" fotoğrafları. Kadında temizlik, vucüt pürüzsüzlüğü, tüyler vs. acayip önem verdiğim, hatta genel olarak verilen birşeydir. Hatta bende ilginç olarak, hatunların kaymak gibi koltukaltlarını görmek özel bir şehvet uyandırır (Bkz: Rosario Dawson). Şu görüntü ise anca mide bulandırır. Allah cezanı versin.

5 yorum:

psikolojibu dedi ki...

nerde o eski Britney??

Adsız dedi ki...

Her gün traş mı edecek bunlar kendini yani? Vücut tüylerini sürekli alıyorsa, koltuk altları da bembeyaz bir kadın, üstelik bunu "öyle olmalı" diye yapıyorsa, bence sıkıcı ve sıradan bir insandır.

ercü dedi ki...

leşşşş yaaa:S:S:S

Major dedi ki...

olm caglar sakin ol lan gorende aylardır almıyor sanıcak max 2 gun olmus abartmaya gerek yok rosario nun ki film karesinden sanırım, e oyle olacak tabi, onu gundelik hayatta gordun mu, hayallerin tekrar yıkalabilir belki :D :D

Çağlar dedi ki...

@major,
Öncelikle sürekli sir, ağda yaptıranların kıllarda azalma oluyor. Yani bu 2 günlük falan değil, en az 1 haftalık var bariz. Benimkiler bile 2 günde böyle olmaz.

@adsız,
Sen hergün TV'ye çıkma ihtimali olan biriysen evet traş olacaksın. Her "böyle olması gerekir" diye yapılan şey sıradanlıksa vay dünyanın haline.. Bunla ilgili bi sürü örnek verilebilir.