7 Ekim 2008 Salı

UEFA Cup 2008/09: Galatasaray

D Grubu
Benfica
Olympiakos
Galatasaray
Hertha Berlin
Metalist Kharkiv

Galatasaray son yıllardaki en zor Avrupa grubunu çekti. Uzun uzun konuşacak birşey yok. Zaten bu futbolla hiçbir şey olmaz. Partizan, Zagreb, Nancy falan da çıksaydı emin konuşamazdık. O zamana kadar neler olacağını bilemiyoruz... Hiçbiri üst düzey olmasa da hepsi Avrupa'nın ismini bildiği takımlar. Metalist çok bilinmese de nasıl oynadığını gördük Beşiktaş karşısında. Bu bakımdan da eğlenceli bir eşleşme oldu. GS, son yıllarda pek iyi takımlarla maç yapmadığı için konsantrasyon sorunu yaşıyordu. Bu grupta böyle bir sorun kalmayacak. Tek sorun kendi oyunu olacak Galatasaray'ın.

Zor grup, tahminim 2 puanla son sırada kalır Cimbom.

9 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

Cidden zor grup. Metalist'i gördük Beşiktaş karşısında görmemiş olsak bir fikrimiz olmayacaktı ve zayıf ekip deyip geçecektik ama öyle olmadığını gördük.
Olympiakos ve Kharkiv maçları içerde olursa bence bri şans olabilir.Gruptan çıkacağı konusunda pozitif düşüncem oyk Galatasaray için.

Adsız dedi ki...

hep çerez grup diye karşılıyorduk gs'ın gruplarını, sonunda hüsran oluyordu. bu kez çıkamaz gs diyoruz, belki favori olmamak gs'a yarar.

Basket Europe dedi ki...

H.Berlin ile deplasmanda oynarsak güzel olur.

Adsız dedi ki...

fikstür de çok önemli. bir atina deplasmanıyla berlin deplasmanı bir olmaz. almanya daki maçlar zaten samiyen gibi olur ama atina da taraftar çok fena etkiler galassaray ı

Adsız dedi ki...

"popescu hadi oğlum, hadi oğlum.. (...) goooooooooollllllllllllllllllllllllll... kupa bizim.. kupa bizim... korkunç bişey.. kupa bizim.."

ruhunu gönder popescu
ruhunu gönder bülent kaptan
ruhunu gönder kral
ruhunu gönder taffy
ruhunuzu gönderin arif, okan, suat, tugay, ergün

Enes dedi ki...

4 puanla 3. oluruz.

ercü dedi ki...

metalis bjkle yabmasadı eminim keklik olarak görülürdü ama iiki bjkle yabdıda kolay lokma olmadıı görldü...

Adsız dedi ki...

Ben pozitif düşünüyorum önceki hüsranlara rağmen, grup zor ama çok daha zor olabilirdi, sevinçliyim bu bakımdan.

Benfica ve Olympiakos maçları çok kritik. Sahalarında çok ateşli tribünlerle oynuyor bu herifler, çok önemli olacak bu açıdan çıkan fikstür. Bu iki takımdan da Sami Yen'de puan koparırız.

Hertha Berlin kapalı bir kutu adeta. Son yıllarda çok değiştiler, ne durumda olduklarını bilmiyorum ama asla yukarıdaki 2 takım gibi 'CL' düzeyinde olamadılar, her türlü puan alabiliriz.

Kharkiv'e aldanmamak gerek. Sağlam takımlar o ayrı ama Beşiktaş'la oynanan bir maç pek de birşey kanıtlamaz aslında.

İnşallah deplasmanlarımız Kharkiv'le Berlin'e çıkar. O zaman garanti dahi edebilirim çıkacağımızı. Ama o ilk 2 takımın deplasmanından puan koparamayız, imkansız. Bakalım...

Bana kalırsa 5 puanla 3. oluruz ve turu atlarız. Lakin asıl iş bundan sonra başlayacak; çıkabilecek en iyi kuralardan birine 'kem küm' eden, 'zor grup' diyen bir takım nasıl Kadıköy'e göz dikebiliyor... Büyük bir soru işareti var, çok büyük.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.