12 Ekim 2008 Pazar

Dün Gece İnönü


Olacak iş değil, fena sinirlendim bu olaya... Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama maçın son 30 dakikasında resmen Beşiktaş marşları söylendi. Beşiktaş falan da değil, direk Çarşı tezahüratları. Beşiktaş'ın şampiyonluğuna duyulan özlemin konu aldığı marş, Alen abinin manyaklığına dair olan marş, Çarşı'nın alemde herkese karşı olduğunu belirttiği marş... Bunlar sadece bazıları, aklıma gelenler. Yahu hiç mi utanma olmaz bir insanda? Milli ruh diyoruz, Milli takımı desteklemeye çalışıyoruz, orada BJK yönetimine mesaj verilmeye çalışılıyor, BJK amigosu yüceltiliyor. Bu kadar özendiğim, imrenerek izlediğim grubun şu durumlara düşmesi içler acısı bir durum. Yazıklar olsun!

3 yorum:

corc dedi ki...

birde 'dat diri dat dat' diye bir tezahurat yapıldı.maçı pek takip etmiyordum neye uğradıgımı şaşırdım sesi duyunca. gözünü sevdiğimin ingiliz tribünleri

ziggytheking dedi ki...

ingilizler bizi londra'ya değil daha da ingiliz ve harbiden taşra sayılan kuzeye götürmüşlerdi. gerekirse milli maçlar bu kulüpçülükten kurtarılması için anadolu'da oynanmalıdır. milli takıma aç anadolu tribünleri bu dün akşamki "datdiridatdat" tezahüratından çok daha iyidir. örneğin futbol eğer saha dışı etmenlerden de oluşuyorsa ispanya maçını niye bir bursa veya trabzon'da oynamayalım? ama istanbul medyasının işine gelmez o iş!

Adsız dedi ki...

Yorumsuz

Www.BjkDinLe.Com
Bjk Marşlarını burdanda dinleriz biz.