11 Ekim 2008 Cumartesi

Servet Çetin klişesi

" Rakibe gol pozisyonu vermeden gol yedik,
pozisyon versek üzülmeyeceğiz o kadar ama vermedik yani! "

Sözler Servet Çetin'e ait. Az önce Bosna Hersek maçından sonra söyledi, yine kulaklarımla, gözlerimle şahit oldum. Galatasaray'da da sezon başından beri en az 5 kere aynı sözü söylemiştir. Yahu, hiç pozisyon vermiyorsun ama bulunduğun defans bir şekilde gol yiyor işte. Senin yüzünden veya değil.

PS: Bu arada okuyucularım kusura bakmasın, yazacak gündem yok futboldan başka. Genişleyecek konu dağılımı, söz...

5 yorum:

Enes dedi ki...

Yenilen gol Volkan Demirel - Hakan Balta yapımı bence... Bir adamı saldı ortaya, diğeri de kolayca kaleyi boşalttı..

Adsız dedi ki...

gol volkan'ın hatası zaten de çağlar'ın bahsettiği şey o değil.

Enes dedi ki...

Yok anladım da adam bu kez haklı sanki :)

Adsız dedi ki...

Haklı değil Enes... Gol hakkında konuşuyorsa(k) haklı, sonuna kadar. Ancak Servet maçın geneli hakkında konuşuyor ve gol pozisyonu vermedik hiç diyor. Oysa benim yüreğim ağzıma geldi binlerce kez, anlayamadım nasıl bir başarıymış bu.

Tabii bir de genelleme var burada, yanlış bir genelleme. Defans hakkında konuşuyorsa, Hakan Balta'yı es geçiyor demektir. Oysa orada hem Balta'nın hem de Volkan'ın hatası var ki, bu da gol pozisyonuna sebep olmak demektir.

Servet geçen yılın kralıydı açık ara ama bu sene bir bokluk var bu herifte. Maç hakkında değil bu sözlerim, genel olarak çok kötü oynamaya devam ediyor. Meira'yla uyum sorunu yaşıyor olabilir ama herkesle de mi uyumsuz bu adam? Geçen sene herkesle gayet iyi oynadı, Song olsun Emre Güngor olsun. EURO 2008'te de Emre Aşık-Gökhan Zan... Ama şimdi uyum sorunu mazaretleri konuluyor ortaya. Anlayamadım bir türlü, düzelir umarım.

Volkan'ı da umarım Fenerbahçe formasından başkayla formayla görmem bir daha.

ziggytheking dedi ki...

servet'in genel anlamda bu sene bir savrukluğu olduğunu ortalama bir futbol izleyicisi söyleyebilir. savrukluğu bir yana çok fazla ve sivri demeç vermesi de sahadaki savrukluğunun yanında tuz biber oluyor. (bkz. milliyet'teki başka servet yok açıklamaları) dünkü maçtaki golde de kafayı vuran dzeko'yu savunan servet'miş gibi geldi bana. tekrar izleyip yorumlamak lazım.