11 Ekim 2008 Cumartesi

Özgürcan Özcan


Cimbom'un meşhur "geleceğin büyük golcüsü" denilen forveti. Yıllarca geleceğin süperyıldızı olduğu söylendi, ama takımda ne zaman şans bulsa hiçbir şey yapamadı. As takıma geldi eli ayağına dolaştı, paf takımda ertesi gün golleri sıraladı, kendini buldu denip tekrar alındı, yine sıçtı.

Şimdi Sakarya'da kiralık. Bugün Karşıyaka karşısında oyuna ikinci yarıda girip, 3 tane birden gol yazmış. Yine "geleceğin yıldızı Özgürcan şov yaptı" edebiyatlatı medyada ağızlarda. Hangi gelecek pardon? Bu adam büyük takım oyuncusu olmadığını defalarca kanıtladı, defalarca. Buraya da tekrar yazıyorum, iddia da ediyorum... Hiçbir ciddi iddiası olan takımda sorumluluk alıp da başarılı olamaz. Adamda ruh olacak, gözünde göreceksin onu. Bunda yok. Yetenekli olabilirsin, ayrı.. 5 sene önce Fenerbahçe ile yapılan paf maçında gol atıp kendi kendine sevinirken, Arda golü attıktan sonra deli gibi bağırıp taraftara koşuyordu, gaza getiriyordu, rakip taraftarı kışkırtıyordu. Aradaki "minik" farklardan biri de budur mesela.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Şans be Çağlar. Rezerve ligi olmayınca böyle oluyor işte. Kadron şişkin kalıyor; herifi ücra bir takıma gönderiyorsun, takip bile etmiyorsun oralarda. Adam orada düşünüyor 'Ulan ben gelişsem dahi bir yabancı alınarak önüm kesilecek...'

Arda diyoruz da, nadir geliyor işte böyleleri. Eskiden böyle değildi, altyapıdan geçiniyorduk resmen. Şimdi yabancılarla mutluluk sağlanıyor. Bunun en büyük sebebi de biz taraftarlar ne yazık ki.

Bu söylediklerim Özgürcan için geçerli değil, genel konuşuyorum, yanlış anlaşılmasın.