10 Ekim 2008 Cuma

Big Bang


Çok durgun günler yaşadığımız, krizdir, terördür bir sürü klasik gündem konularıyla boğuştuğumuz şu dönemde; eğlence ve spor sektörü birden patlama yapmak için hazırlanıyor. Şu anda gündemde birşey yok. Doğru düzgün film yok, oyunlar çıkmadı, ligler araya girdi, basketbol başlamadı vs.. Sıkıntı var.


Yalnız işin güzel kısmı da bu eğlence sektörü ile ilgili herşey bir anda kucağımıza düşecek. Oyun sektöründen başlarsak... Haftaya Cuma, deli gibi beklediğimiz PES 2009 çıkacak, anında indirilip konsollarda, bilgisayarlarda oynanmaya başlanacak. Ne tuhaftır ki aynı gün yine deliler gibi beklenen NBA 2k9 çıkıyor... Bunun dışında FM 2009 gibi şeyler de kısa sürede elimizde olacak.


İkinci olarak sinema sektöründe de inanılmaz bir patlama olacak. Tam da içimizin kan ağladığı günlerde; Cem Yılmaz'ın A.R.O.G.'u, Ata Demirer'in Osmanlı Cumhuriyeti, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 2'si, Şafak Sezer'in Kolpaçino'su perdeye düşmek için geri sayımda... Türk Sineması'nı bir kenara bırakırsak, esas bomba Saw V de 24 Ekim'de, dünya ile aynı anda vizyona geliyor. Çıktığı gün izlemeye gitmeyenin...


Özellikle sinemadaki tüm filmlere kayıtsız şartsız gideceğim kesin. Hepsi sevdiğim adamlar, hepsi izlenecek filmler. Gerçekten gökten yağacak.. Hiç DVD'sini falan beklemeyip, izlemeye gideceğim. Zaten sinemadaki filmlerin tarihleri biraz daha aralıklı. Oyunları da zaten piyasaya düştüğü anda netten indirmek mümkün olacak. Muhtemelen PC birkaç gün hiç kapanmayacak.


Bunun dışında tabii milli maçların oynanmasıyla, Türkiye Ligi arayı GS-TS derbisiyle kapatacak. Ardından Avrupa maçları falan başlayacak, hararetli, heyecan dolu günler... Futbol dışında, ay sonu NBA başlıyor. Türkiye Basketbol Ligi de yakın bir zamanda başlar heralde...

Geri sayımdayız, takipteyiz.

Edit: Tabii televizyondan bahsetmeyi unutmuşum. Bütün diziler yayına girdi. Komedi Dükkanı, BKM Mutfak, Anında Görüntü Show falan da hazır. Bunun dışında Beyaz Show bugün bu sezonun 2. bölümüyle karşımızda olacak ve Okan Bayülgen'in yeni programı da yakında başlıyor...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel bir ayrıntı. harbi bigbang yani

saLsa dedi ki...

TBL heyecanı 18 Ekim'de başlıyor.. Yani bir sonraki haftasonu.. Ama bu hafta da cumartesi günü hem bayanlarda hem de erkeklerde cumhurbaşkanlığı kupası maçları var.. Yani bu haftadan heyecan başlıyor aslında..

Bu da benden ola..

CaRtMaNtR dedi ki...

10 ekimde Tropic Thunder ve 17 ekimdede Max Payne ile Death Race gösterime giriyor.

Sinemada macera ve komediye susayanlara müjde verelim.

Özellikle Tropic Thunder'da misafir oyuncu kadrosuna bir bakın demekle yetiniyorum.

Max Payne'de de Mila Kunis ve Olga Kurylenko rol alıyor diyeyim :D

Adsız dedi ki...

Yalnız Tropic Thunder'da beklentilerini en düşük düzeyde tut. İsimlere bakınca yanılıyor insan epey. Gittim izledim, pişman olmadım da ne bileyim, hayalkırıklığı oluşturdu.

Adsız dedi ki...

tabi bigbang yerine kuzuların sessizliği veya fırtına öncesi sessizlik de diyebiliriz.