23 Ekim 2008 Perşembe

...Ama skor yakışmadı

Galatasaray 1 - 0 Olympiakos

Galatasaray, belki 2002'den beri hiç bu kadar net üstün olduğu bir Avrupa maçı oynamamıştı. Ciddi rakiplerden bahsediyorum tabii. Gerçi ne söylesem herkesin bildiği şeyler çıkacak klavyemden ama öyle yani. Herkes muazzam oynadı, kanatlar süper çalıştı, müthiş organizasyonlar ve harika bir mücadele vardı sahada Cimbom adına. Yani mütevazı bir tahminle 4-0'lık falan maçtı.

Takımda kusursuz bir kadro var gerçekten. Avrupa'da başarı, hatta hedeflenen UEFA Şampiyonluğu için dahi yeterli bir kadro. Çok derin ve rekabet ortamı olan bir kadro. Gelecek adına çok umut verici bir durum. Tabii kadro iyi, sahaya konulan oyun iyi olunca teknik direktör de konuşulmuyor, başarılı sayılıyor.

- De Santcis'e çok iş düşmedi zaten, hele ikinci yarıda maçtan soğuyunca son dakikada bir hata yaptı, neyse ki içinde patlamadı.
- Meira-Ayhan ikilisi bir çift olarak geride çok başarılıydı.
- Servet-Emre de hatasızdı neredeyse ama Servet hala saatli bomba.
- Arda-Kewell ikilisi muazzamdı. Hiç oyundan düşmeden 90 dakika boyunca aralıksız saldırdılar, saldırabildiler.
- Lincoln'ü beğendim. Hakan Ünsal kusursuzu hiçbir şekilde beğenmese de, beğenilmeyecek gibi değildi. Mücadele etti, her yere koştu, iyi pozisyonlar hazırladı ve her pozisyonun içinde bulunmaya çalıştı.
- Baros yine "bir santrafor nasıl gol atmadan süper oynar?" sorusunun cevabını verdi, Trabzon maçından sonra 2. kez.

Önü açık Cimbom'un. Bakalım...

Hiç yorum yok: