1 Ekim 2008 Çarşamba

Dangalak #2



Konu Manchester City'nin genç yıldızı Stephen Ireland... Yeteneğine diyecek birşey yok, City'de parayı yenebilen yegane adamlardan. Ancak geçen sene öyle bir hikaye duymuştum ki hakkında...

Stephen Ireland, ülkesinin oynayacağı EURO 2008 eleme maçında ilk 11'de forma giyecek olmasına rağmen katılmak istemedi. Bahane olarak da anneannesinin vefat ettiğini belirtti. Ama bunun yalan olduğu ortaya çıkmış ve mikrofonlar yine kendisine uzatıldı konu hakkında, Ireland ise bir yanlış anlaşılma olduğunu, vefat edenin üvey anneannesi oldugunu belirtti bu sefer de. Ancak bunu duyan üvey anneannesi, basına hala hayatta olduğunu(!) söyleyince, mikrofonlar bir kez daha kendisine uzatıldu. Bu sefer ki bahanesi ise epey farklıydı, herkesden özür diledi yalanları için ve asıl problemin kız arkadaşının düşürdüğü bebek olduğunu söyledi. Talihsizlik başını bırakmadı, bu da tutmadı, bunu da kız arkadaşı yalanladı. Bundan sonra da ne basına konuştu, ne de bir açıklama geldi. Zira nedeni bir sonraki macta ortaya çıkmıştı, bu önemli Milli maçı pas geçmesinin nedeni başına ektirdiği saçtı, operasyonun günü maçla çakışmıştı.

Trajikomik bir olay. Milli takımların oyuncular için hiçbir önem taşımadığı günler yakında gibi... Bu arada İrlanda o maçı 1-0 kaybetmişti, sonunda da EURO 2008'e katılamamıştı.

Bahsetmişken, aşı tutmadı herhalde. Bu sezona epey farklı bir imajla girdi Ireland. Direk dazlak! Neyse artık çaktırmadan operasyon yapmaya yeltenemez herhalde.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de tam resimdekilerden hangisi ıreland diyecektim. garip bir durummuş hakikaten.

Sheed dedi ki...

bu seneye iyi başladı.. mark hughes'un yanında aynılarını yapması zor..

corc dedi ki...

dangalakmış gerçekten eheh